Host | Windows Hosting

host           hosst8

Windows Hosting asp, asp.net(datnet) gibi projelerizi çalıştırır. Özel Cms yazılımları ile birlikte çalıştıran hostiglerdir. Windows Server 2008 Hosting Paketlerimiz içerisinden  sizlere özel hazırladığımız bireysel ve kurumsal windows hosting paketlerimizi kendinize uygununu bizlere söyleyerek alabilirsiniz.

 host2host5

Windows Hosting paketlerinizde ise bir çok dil ile çalışma yapabilirsiniz. Php, Asp, Asp.net, Html, xhtml, html5, pyhton, javascript, ajax gibi dilleri de kullanabilirsiniz. Bu arada php dili bildiğiniz üzere linux-ubuntu gibi hostlarda çalışmaktadır. Ama biz windows hostinginize bir eklenti kurarak php proje veya içerik yönetim sistemleri de kullanabilirsiniz.

Windows hostlarımızda Mssql, Access, Mysql,Oracle vs. her türlü database çalıştırabilir. Çalıştırabilirsiniz. Denemelerinizde Lütfen Bir yedeğinizi kendi local bilgisayarınızda bulundurunuz.

host3        host4

 Ve Bunların Yanında Hostingleriniz İstediğiniz kadar Database oluşturup yani istediğiniz kadar derken hostinginizin size ayrılan HDD(harddisk) boyutu kadar veritabanızı kullanarak İçerik Yönetim Sistemleri Kullanabilirsiniz. Bunlar Neler derseniz WordPress, Drupal, Joomla gibi açık kod kaynaklı sistemlerdir.

host6

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*