iPad’lere Özel Selfie Çubuğu Satışa Çıktı

Son dönemlerin en çok kullanılan kelimelerinden biri şüphesiz ‘’selfie’’ olmuştur. Bu akımın oluşmasıyla birlikte ortaya çıkan aksesuarlar kullanıcıların beğenisine sunulmuş ve gereken başarı elde edilmiştir. Bizlerde birçoğunuzun hatırladığı gibi bu videomuzla selfie çılgınlığına gereken desteği vermiştik.

Bu zamana kadar farklı formlardan ancak sadece akıllı telefonlar için tasarlanan selfie çubukları evrim geçirmeye hazırlanıyor. iPad için üretilen yeni nesil çubuklar insanlığın kötü gidişine bir son verecek şekilde tasarlandı. Bu zamana kadar akıllı telefonlarla birlikte selfie keyfinisonuna kadar yaşayan kullanıcılar, iPad ile bu keyfi yaşayamamanın sıkıntısını yaşıyordu. Ancak yeni tasarlanan bu çubuk sayesinde keyfiniz kaldığı yerden devam edecek. Kullandığınız cihazın ağırlığı düşünüldüğünde ise ikinci bir ata sporuna sahip olacağınız kesin gibi.

  •   GM Discovery selfie çubuğu ile fotoğraf çekmiyor sorun ne olabilir?
  •   Bluetooth selfie deklanşör yapılabilir mi ?
  •   Windows 8 Bilgisayarı Özel Ağdan Nasıl Çıkarabilirim?

Tabi her yeni hayat kurtaran aksesuarın olduğu gibi bu selfie çubuğunun da bir fiyatı var.AccessoryGeeks’ten ulaşabileceğiniz çubuğun iki farklı renk seçeneği bulunuyor ve 20 dolardan satışa sunuluyor.

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*