Android İçin Gmail’e Birleşik Gelen Kutusu Özelliği

Google, Android için Gmail uygulaması güncelledi. Güncelleme son derece önemli ve kullanışlı yeni özellikler barındırmakta.

Çoğumuz gerek Outlook’dan olsun gerek daha değişik platformlardan olsun, farklı hesaplar kullanmaktayız. Google’ın, Gmail’e yaptığı uygulamada da en dikkat çeken özellik, bu hesapların gelen kutularının birleştirilmesi.

‘’Bütün gelenler’’ başlığı altında ulaşabileceğiniz yerdeYahoo, Outlook.com ve IMAP/POP 3 hesaplarınızın tüm mesajlarını bulabilecek, tüm iletişimlerinizi de aynı platform üzerinden sağlayabileceksiniz.

Ayrıca yeni Gmail güncellemesi öncekine göre aramalarda çok daha iyi bir otomatik düzeltme sistemi sunmakta. Google bu özelliğin tam olarak nasıl çalıştığı konusunda çok fazla bir açıklama yapmasada, otomatik düzeltme yazdığınız mesajlarda size büyük kolaylık sağlayacak.

Gmail’in farklı hesapları aynı yerde toplama özelliğinin Google tarafından geç gelmesi biraz şaşırtıcı. Çünkü bu özellik uzun bir süredir Apple tarafından e-mail müşterilerine iOS’da sunulmakta.

Google’ın Gmail’e sunduğu bu güncelleme iOS platformuna ne zaman gelmiş olacak henüz bilinmiyor.

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*