ATA AÖF Final sınavı sonuçları açıklandı

ATA AÖF final sınavı sonuçları açıklandı. Atatürk Üniversitesi açık öğretim fakültesi final sınavı sonuçları nasıl öğrenilir detaylar haberimizde.

Ata Aöf final sonuçları açıklandımı sorusu Atatürk üniversitesi açık öğretim sınavına giren öğrencilerin en fazla sordukları sorular arasında yer alıyordu. Türkiye’nin en büyük açık öğretim fakültesine sahip olan Anadolu Üniversitesi ‘nden sonra gelen ve 140 bin öğrencisi bulunan Atatürk Üniversitesi bünyesinde açılan açıköğretim fakültesi, OBS sistemi 68 farklı sınav merkezinde hizmet vermektedir. ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? Üniversite eğitimini dışarıdan almak isteyen öğrencilerin eğitim gördükleri Atatürk Üniversitesi açık öğretim fakültesi dönem sonu final sınavı geçtiğimiz günlerde yapılmıştı. Sınava giren öğrenciler ATA AÖF Final sonuçları açıklandı mı? Sorusunun cevabını merak ediyorlardı. Edinilen bilgilere göre, Atatürk Üniversitesi (ATA) sınav sonuçları kısa bir süre önce açıklandı. ATA AÖF sınav sonuçları nasıl öğrenilir? Atatürk üniversitesi açık öğretim sınav sonuçlarını ile ilgili detayları haberimizin ayrıntılarından ve ajanshaber.com dan öğrenebilirsiniz.

ATA AÖF AÇIKÖĞRETİM FİNAL SONUÇLARI AÇIKLANDI

ATA AÖF final sınav sonuçları açıklandı mı? Sorusu son dönemlerin en fazla sorulan soruları arasında yer alıyordu. Açık öğretim öğrencileri tarafından merak edilen sorunun cevabı kısa bir süre önce geldi. Alınan bilgilere göre, Atatürk Üniversitesi (ATA) sınav sonuçları kısa bir süre önce açıklandı.

 

ATA AÖF FİNAL SINAVI SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR

ATA AÖF sınav sonuçları nasıl öğrenilir? ATA AÖF Final sonuçları açıklandı. Final sonuçları nasıl öğrenilir? Merak eden öğrenciler, Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi final dönemi sınav sonuçlarını ATA AÖF sayfasından öğrenebilecekler. Final sonucunu öğrenmek isteyen öğrenciler, ATA OBS sayfasından öğrenci T.C. kimlik numarası ve öğrenci şifresi ile sisteme giriş yapıp sınav sonucunu öğrenebilir.  Şifresini unutan öğrenci cep telefonuna gelecek onay kodu ile yeni şifre alıp sisteme giriş yaparak ya da haberimizde bulunan linki tıklayarak ve final sınav sonucunu öğrenebilir.

ATA AÖF 2015- 2016 SINAV TAKVİMİ 

ata aöf sınav tarihleri

2

 

 

Kaynak: Ajans Haber

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*