2015 seo

2014 Yılının ilk yarısının tanıtım yazıları ve sosyal medya büyük önem kazanmışken, 2014 orta ve son çeyrekte tanıtım yazıları ve kısa vade link çalışılmış sitelerin çoğu patladı. Bunun nedeni her zaman zararından bahsettiğim backlink paketleridir. Mümkün olduğunca bu hazır seo paketlerinden uzak durun derim.

Seo denilen çalışma siteye özel yapılması gereken bir hizmettir.Toplu link paketleri sitenize hiçbirşey katmayacağı gibi sitenize harcadığınız emeğinde çöpe gitmesine neden olur. Seo’ da herzaman ilk bakılması gereken site için seo onpage seo adı verilen işlemdir. Site içersindeki tüm eksiklikleri tamamlayın ve daha sonra site dışı yapılması gerekenleri yapın. Kısa vadede sitenize büyük katkıları olacağını düşündüğünüz her işlem sitenize zarar verecektir.

Eğer sitenize seo çalışması yaptıracaksanız ilk başta anlaştığınız firma yada kişiden şöyle bir garanti isteyin, sitenize asla ve asla hazır satılan paketlerden almasın. Siteniz bi bebek gibi büyütülmeli, bu şekilde çalışılmadığı takdirde sizin seo uzmanınız sonuçta Google algoritmasından daha akıllı değil. O algoritmayı geliştirenlerde sonuçta dünyanın en iyi mühendislerinden oluşmaktadır.

Benzersiz içeriğinize, kullanıcığı bağlılığı ile harmanlayacak bir şekilde içerik geliştireceksiniz, buna bağlı olarak sosyal medya ile entegra çalışacaksınız. Siteniz belirli bir kaliteye ulaştığında zaten kullanıcılar sizin yerinize sosyal medyada linklerinizin dönmesini sağlayacaktır.

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*