Diş ve Gülüş Estetiği

DİŞ

DİŞ

Diş ve Gülüş Estetiği

Herkes güzel bir gülüşe sahip olmak ister ancak bu her zaman doğal yollarla mümkün olmamaktadı Konuştuğumuz bireyler, yüzümüze, gözlerimize ve dişlerimize konsantre olurlar. Doğal ve güzel bir gülüşü farkettikleri gibi, koyulaşmış dolguları, renk farklılıklarını, dişeti hastalıklarından kaynakla nabilecek kötü görüntüleri de fark edebilmektedirler. Ortodontik tedaviye gerek kalmadan harika bir diş dizimine sahip olsanız bile, kahve ve sigara gibi alışkanlıkların yol açtığı renklenmeler veya yıllar içinde kullanıma bağlı çatlaklar, kırılmalar ve düzensizlikler gülümsemenizi bozabilir ve memnuniyetsizlik yaratabilir.
Günümüzde teknolojik ilerlemelerin, diş hekimliği malzemeleri ve restorasyon tekniklerinde yarattığı değişiklikler sayesinde estetik diş hekimlmasıdır. Eskiden olduğu gibi dişlerinizin daha beyaz olması için bütün dişin kesilip küçültülmesi ve üzerilerine porselen kuronların yapılması, artık günümüz teknolojisi ile terk edilmiş biryöntemdir.
Kahve – sigara gibi alışkanlıkların yanı sıra tetrasiklin kullanımı gibi ciddi renklenmelerin beyazlatma yöntemleriyle giderilmesi, çapraşıklıkların kısa süreli ve sosyal hayatımızı etkilemeden ortodontik tedavilerle düzenlenmesi, çeneler arasındaki dikey boyut kaybıyla oluşan yaşlı görünüm ve eklem sorunlarının tedavisi, dişlerde hiç aşındırma yapılmadan uygulanan porselen laminat veneer ve bonding tekniğiyle yeni gülüşlerin sağlanması gibi kabul görmüş tedavi protokolleri uygulama kolaylığı, kalıcılıkları ve koruyucu yaklaşımlarıyla tercih edilen yöntemdir.
Günümüz estetik diş hekimliğinin en avantajlı yanlarından bir diğeri de, henüz tedavinin planlanma aşamasında sonuçların tahmin edilebilir oluşudur. Hedefimiz ister aralık kapatmak kadar kolay ulaşılır, ister tüm dişlerinizi içeren kapanış ve görünüş düzenlenmesi gibi komplike bir tedavi olsun, sonuçları henüz başlarken, beklenmeyen süprizlere yol açmayacak şekilde öngörebilmekteyiz.
Sağlıklı, güzel gülüşler dileriz.

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*