İstanbul’a turist olarak gitmeyiz!

İstanbul’a turist olarak gitmeyiz!1440017874767

Atromitos Teknik Direktörü Michalis Grigoriou, “Evimizdeki maçı kaybetsek bile İstanbul’a turist olarak gitmeyiz. Birkaç taktik kullanacağız” dedi

Atromitos Teknik Direktörü Michalis Grigoriou, Fenerbahçe maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, sahaya galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Grigoriou, “Fenerbahçe ile sahamızda oynayacağımız maçı kaybetsek bile, İstanbul’a turist olarak gitmeyeceğiz. Birkaç taktik kullanacağız. Futbolcularıma inandığım için galibiyeti elde etmeye çalışacağız. Çok iyi futbolcuları var. Hangisini söyleyeyim, Diego’yu mu söyleyeyim, Bruno’yu mu, Van Persie’yi mi söyleyeyim. Onlar yarın gol atmaya çalışacak. Biz de bu atakları kendi lehimize kullanmaya çalışacağız” dedi.

‘BİZİ ÇOK İYİ TANIR’
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira’nın geçen sezon Yunanistan’da çalıştığını hatırlatan Michalis Grigoriou, “Seyircilerimiz 12. futbolcularımız olacak ve stadyumun dolu olacağına inanıyorum. İnanıyorum ki, Vitor Pereira burada çalıştığı için bizi çok iyi tanıyor. Bizi analiz etmesi kesinlikle daha kolay olacaktır” şeklinde konuştu.

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*