Özel Okul Teşvik Kayıtları Ne Zaman Başlayacak (2015) – Teşvik Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Özel Okul Teşvik Kayıtları Ne Zaman Başlayacak (2015) – Teşvik Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?1

Milli Eğitim Bakanlığı’nın özel okullarda eğitim görmek isteyen öğrenciler için özel okul teşvik kapsamında uygulanan eğitim desteği tercih başvuruları devam ediyor. 10 Eylül tarihinde bitecek olan tercihlerin sonuçları 11 Eylül 2015 tarihinde açıklanacak. Özel okul teşvik okul tercihlerinin sonuna yaklaştığı bugünlerde tercihte bulunan öğrenciler, Özel okul teşvik tercih başvuruları ne zaman bitecek, Özel Okul Teşvik tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, özel okul teşvik yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak, 2015 özel okul teşvik kayıtları başladı mı, Özel okul teşvik kayıtları ne zaman başlayacak, özel okul teşvik kayıt tarihi ne zaman, özel okul teşvik kayıtları nereden yapılacak, Özel okul teşvik kayıtları nasıl yapılır? merak ediyorlar. Özel Okul teşvik ile ilgili detaylı bilgiyi ajanshaber.com sitemizde ve haberimizin ayrıntılarda.
2015 ÖZEL OKUL TEŞVİK İÇİN TERCİH KAYITLARI NE ZAMAN
Milli Eğitim Bakanlığı’nın Özel Okul Teşvikleri ile ilgili yapmış olduğu açıklamaya göre, Okul öncesinde 77.616, ortaokulda 161.335, ilkokulda 125.128, ortaöğretimde 297.154 öğrencimiz başvuru işlemini gerçekleştirmiştir.
3 Eylül 2015 tarihi itibariyle özel okul tercihi yapacak öğrencilerin puanları Bakanlığımızın http://ookgm.meb.gov.tr ve http://meb.gov.tr/ internet adreslerinde ilan edilmiştir. 4-10 Eylül 2015 tarihleri arasında ise öğrencilerim eğitim ve öğretim desteği kapsamında yerleşmek istedikleri özel okulları tercih edeceklerdir. 11 Eylül 2015 tarihinde yerleştirme sonuçlarının ilanından sonra teşvik kapsamında özel okula yerleşen öğrencilerimiz 14-21 Eylül 2015 tarihleri arasında kayıt işlemlerini tamamlayacaklardır. Kontenjanların boş kalması durumunda tercih işlemi yapan öğrencilerimiz içerisinden 22 Eylül 2015 tarihinde ek yerleştirme sonuçları ilan edilecek ve bu öğrencilerimizin kayıt işlemleri 22-30 Eylül 2015 tarihleri arasında yapılacaktır.

özel okul teşvik kayıtları ne zaman başlayacak
2015 ÖZEL OKUL TEŞVİK İÇİN TERCİH KAYIT İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR

Özel okullarda eğitim görmek isteyen öğrenciler için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen uygulama sonrasında teşvikten yararlanan öğrenciler için özel okul teşvik kayıtları nasıl yapılacak? Öğrenciler özel okul teşvik kayıtlarını milli eğitim bakanlığının resmi sitesi e- okul internet sitesi üzerinden kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak kayıt yaptırabilecekler.

Etiket: 2015 özel okul teşvik kayıtları başladı mı, özel okul teşvik kayıtları ne zaman başlayacak, özel okul teşvik kayıt tarihi ne zaman, özel okul teşvik kayıtları nasıl yapılacak, özel okul teşvik kayıtları nereden yapılacak
KAYNAK: Ajans Haber

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*