Yavru Köpek Maması

Yavru Köpek Maması   PetShop_4637094

Yavrular ve yetişkin köpeklerin farklı kalori ve besin gereklilikleri vardır, bizim yemek rejimlerimiz, bu husus göz önüne alınarak özel olarak hazırlanır.

Zaman zaman gelişim evresi için yanlış mama yemesi minik köpeğinize zarar vermez, ancak minik köpeğinize düzenli olarak yetişkin maması vermenizi tavsiye etmiyoruz, çünkü minik köpeğinizin sağlıklı ve mutlu yetişmesi için özel besin ihtiyaçları vardır.

Ayrıca, farklı cinsler fiziksel olarak farklı yaşlarda olgunlaşır, bu yüzden yanılıp da yetişkin mamaya çok erken geçmeyin.

Bu bloğumuzda yazılmıl olan bilgiler köpek satışı için yazılan bilgiler olmamakla beraber blogumuzdaki okuyucuların ön bilgi sahibi olmaları için yazıldığı tarih baz alınarak yazılan bilgilerdir  özellikle verilen fiyatlar kesinlikle gerçek fiyatlar değillerdir ve geçerlilikleri yoktur  hayvan ların satışı  ile alakalı herhangi bir bağlayıcışığı yoktur ve tamamen kullanıcıyı bilgilendirmek amaçlı yazılmıştır okuyucunun bu bilgileri kesinlikle baz almaması rica edilir hassasiyetiniz için teşekkür ederiz

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*