Golden Retriever Yavru

Golden Retriever Yavru     registered-golden-retriever-puppies-56893d2cd6e7d

 

Golden Retriever’lar herşeye büyük bir tutkuyla yaklaşırlar ve tam anlamıyla “çok” köpektirler: “çok tüy, çok enerji, çok yemek ve çok sevgi…”. Bu nedenle formda ve sağlıklı kalmasını istiyorsanız, Golden Retriever’ınızın yemeğini kendisinin ayarlamasını beklememeli, siz yemek miktarını kontrol etmelisiniz.

Golden Retriever’lar sevgi dolu, uslu ve zeki köpeklerdir. Kolaylıkla eğitilirler ve çocuklarla iken güvenilir ve naziktirler. Sadık, kendine güvenen, tatlı ve sahibini memnun etmeye hevesli bir ırktır. Aktif, güvenilir ve mükemmel bir aile köpeğidir. Golden Retriever itaat etmeye hazır yapısı nedeniyle itaat eğitimi onlarla çok keyifli geçer. Diğer hayvanlar dahil herkesle dost canlısı olduğundan ondan koruma görevi beklenmemelidir. Saldırganlık göstermemelerine rağmen Golden Retriever’lar gelen yabancıya havlayarak haber vererek iyi bekçilik edebilirler. İtaat yarışmalarında büyük başarı kazanmıştır.

İnsandan izole edildiğinde ya da uzun süre sevdiklerinden uzak tutulduğunda yaramazlık yapmaya başlar. çok hareketli ve ilgi isteyen köpeklerdir.

DİKKAT:Bu bLoğumuzda yazılmıl olan bilgiler köpek satışı için yazılan bilgiler olmamakla beraber blogumuzdaki okuyucuların ön bilgi sahibi olmaları için yazıldığı tarih baz alınarak yazılan bilgilerdir  özellikle verilen fiyatlar kesinlikle gerçek fiyatlar değillerdir ve geçerlilikleri yoktur  hayvan ların satışı  ile alakalı herhangi bir bağlayıcışığı yoktur ve tamamen kullanıcıyı bilgilendirmek amaçlı yazılmıştır okuyucunun bu bilgileri kesinlikle baz almaması rica edilir hassasiyetiniz için teşekkür ederiz 

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*