Satılık Beagle

Satılık Beagle    images (3)

Beagle herkesi seven, nazik, tatlı, hayat dolu ve meraklı bir köpektir. Mutlulukla kuyruk sallar, sosyaldir, cesurdur ve akıllıdır. Sakin ve sevecendir. çocuklarla mükemmel anlaşır, genelde diğer köpeklerle de arası iyidir, ama kedi gibi diğer hayvanlarla ve ev hayvanlarıyla küçüklükten beri sosyalleşmemişlerse yalnız bırakılmamalıdır.

Beaglelar ne istediklerini bilirler. Kararlıdırlar, gözlemcidirler ve sakin, sıkı bir şekilde terbiye edilmelidirler. Bu cins yalnız bırakılmayı sevmez. Eğer uzun süre evde olmayacaksanız, iki tane almanız tavsiye edilir. Genellikle Beagle yüksek sesle ulur.

Beagle’lar kendi burunlarının dikine gitmeye eğilimlidirler. Eğer etrafı çevrili olmayan bir alanda onları serbest bırakırsanız, çevreyi keşfetmek için uzaklaşabilir.

Tüyleriyle ayırt edilebilen iki ayrı tipi vardır. Biri yumuşak, diğeri sert tüylüdür.

DİKKAT:Bu bLoğumuzda yazılmıl olan bilgiler köpek satışı için yazılan bilgiler olmamakla beraber blogumuzdaki okuyucuların ön bilgi sahibi olmaları için yazıldığı tarih baz alınarak yazılan bilgilerdir  özellikle verilen fiyatlar kesinlikle gerçek fiyatlar değillerdir ve geçerlilikleri yoktur  hayvan ların satışı  ile alakalı herhangi bir bağlayıcışığı yoktur ve tamamen kullanıcıyı bilgilendirmek amaçlı yazılmıştır okuyucunun bu bilgileri kesinlikle baz almaması rica edilir hassasiyetiniz için teşekkür ederiz 

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*