Esma Esed’i yerden yere vuran mektup kuzenden!

Haber | Esma Esed’i yerden yere vuran mektup kuzenden!| Haberhaber

 

Esma Esed’i Suriyeli çocukların acılarını hissetmeye çağıran Raşa, “Bu mektubu çocuklarını etrafına toplayarak oku. Gün gelecek, Suriye devrimi kazanacak. Allah o gün bütün mazlumların hakkını senden alacak. Başına gelenler ise beni hiç üzmeyecek. Aramızda hiçbir kan bağı kalmadı” ifadelerini kullandı.
“HALFAYA’DAKİ KATLİAMI DUYMADIN MI?”
Son olarak Hama’nın Halfaya kasabasında ekmek almak isteyen halkın bombalanması karşısında sessiz kalan Esma Esed’i eleştiren Kuzeni, “Çocukların her zamanki gibi kahvaltılarını yaptığından emin misin? Yoksa çocukları yedirecek bir parça ekmek bulamadığın için çaresizlik mi hissettin. Halfaya’ daki katliamı duymadın mı? Zannedersem yılbaşı balosunun hazırlıkları ile meşguldün. Humusluların aç, yerlerinden edilmiş ve mülteci olduğundan haberin de yok.” serzenişinde bulundu.
“ŞEHİT ANNESİNE SARILAN ÇOĞCUĞU GÖRDÜN MÜ?”
Mektupta “Çocuklarını etrafına toplayarak gözlerinin içine iyice bak. Soğuk toprakları kendine ayakkabı yapan bir çocuğu gördün mü? Zor şartlar altında büyük bir hazine bulmuşçasına bir parça ekmeğe sım sıkı sarılan başka bir çocuğu. Vücudu parçalanmış olmasına rağmen yüzündeki gülümsemeyi eksik etmeyen çocuğu görüyor musun. Kendisine tekrar döneceğini zannettiği şehit annesine sarılan bir çocuğu gördün mü? Göremediğinden eminim” eleştirisinde bulundu.

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*