Host | Linux Reseller

hosthost7

Reseller İngilizce Manası Re-seller bayilik anlamına gelir. İsteyen kişi linux hosting paketini Alarak istediği parçalara bölerek hosting paketleri yapabilir. Tabi Reseller Hdd(Harddisk)’iniz ne kadar boyutu var ise,  Bu Sistemleri kullanan yüzlerce firma var ama en büyük işleri yapanlar sadece hosting işi ile uğraşan firmalar ve makina server(sunucu) dediğimiz işlemlerle bizim gibi firmaların sunucularını barındırdıkları firmalarda geniş çapda bulundurmaktadır. Bunlardan Bazıları ise, 11 yıllık geçmişi olan Niobeweb, 8 yıllık geçmişi olan Natro gibi büyük çapda firmalar bulunmaktadır.  Bu firmaların görevleri istenilen pakette alınan bir Kişisel veya Bayi oalrak alınan hosting,reseller paketlerinde size sunucu barındırma ve o sunucuda çıkan problemlerde teknik destek vermede yardımcı olurlar. Aylık veya yıllık olarak ödeme yaparsınız. Aynı şekilde bizim gibi Web Tasarım, Yazılım, Bayi Hosting veren bir iş yerleri ise oralardan aldıkları resellerleri hosting paketleri olarak müşterilerine sunarlar.

host3

Reseller’in Faydaları;

Birden Fazla Siteniz Veya Kapasite Olarak Yüksek Bir Siteniz Varsa Bu bayii yada kişisel hostingler size cevap veremeyecektir. Kapasitesiz kalacaktır.

Birden Çok Hosting Paketi paylaşabilir. Ayrı Ayrı Databaseler oluşturup bir alan adında bir kaç sub domain oluşturup yayın hapabilirsiniz. En Bilindik Örnek habertürk.com magazin’e ayrı bir sub domain yaşam’a ayrı bir sub domain ile işi yürütmektedirler.

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*