Eğer İslâmiyet’i biraz olsun tanıyorsanız

Bir Türk uzmana göre. İslâmiyet taşmakta olan bir nehre benziyor. Yükselen suların altında, arafatTürkiye’deki “batılılaşma” artık boğulmak üzere! Bu ülke, haçlıları defalarca mağlup ettiğinden, hızla İslâmiyet’e dönüşü, bizleri korkutuyor…

Eğer İslâmiyet’i biraz olsun tanıyorsanız “dünyayı bir uçtan diğer uca saran At-kfdan: yâni “doğru yolu bulmuş” insanların teşkil ettiği “halka”dan haberiniz vardır. Bu durumda aşağıdaki gerçekler size yabancı gelmeyecektir:

Şu anda Sovyetler Birliği’nde, Mısır’dakinden çok daha fazla müslüman vardır ve sayıları 2000 yılında Sovyet nüfusunun dörtte birine erişecektir. Oysa ki bizler. İslâm cemaatinin sadece % 15-20’sini teşkil eden Arapları dünyadaki tek müslüman toplum zannediyor ve bu hareketlerin sorumlusu olarak onları görüyoruz!

Evet… Hadisenin boyutlarını iyice belirtmek için, acaba, milyonlarcası Türkçe konuşan, Çinliler’den ve Moskova’ya bağlı olduğu halde sünnet olan ve beş vakit namazını kılan sözümona Marksistler’den de ayrıca bahsetmek gerekiyor mu?

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*