Hotel Cornelia Diamond Golf Resort & Spa – Belek

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa 35 km uzaklıkta Antalya Int ‘Havaalanı’na Belek’te bulunan sahil boyunca yer alır. Otelin ana otel binası hemen arkasında çam ağaçları ve Cornelia Golf Kulübü arasında 200.000 m2 lik bir alanı kaplamaktadır. Ön safta yer hiç bitmeyen havuzları kucaklayan otelin büyük u şeklindeki tasarımı sayesinde, ziyaretçilerin en çok turkuaz Akdeniz manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz.

Resmi büyütmek için küçük resimlerin üzerine tıklayınız!
Konaklama Tesisleri:

Cornelia’s zarif şekilde tasarlanmış odalar 1200 kişinin kalabileceği, yüksek teknoloji Kongre merkezi 2000 katılımcıya kadar hizmet edebilir. 12.000 m2 yayılarak 5000 m2 üzerinde kapsamlı Spa merkezi ve çeşitli havuzları ve kalabalık asla sizin huzurlu tatil hep luxe de 24 saat herşey dahil hizmet ile sağlanır.

Cornelia Diamond Resort 453 standart oda, 18 bahçe aile odası, 46 Göl aile odası, 6 Diamond Suit, 20 Golf suit, 4 suit Mavi ve ana binada bir Başkanlık süiti bulunuyor. havuzlar ve su yolları boyunca 10 lüks Göl villa ve 17 göl evleri vardır.
Oda detayları:

Tüm odalarda interaktif, merkezi klima, emanet kasası, bornoz ve terlik, saç kurutma makinesi, küvet ve duş, minibar ile gelen ve TV oturdu, son filmler, internet bağlantısı, telefon, halı zemin ve balkon Pay TV.

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*