Milli Piyango sonuçları (MPİ 9 Kasım 2015)

Milli Piyango sonuçları (MPİ 9 Kasım 2015)

Milli piyango çekilişi yapıldı. Milli piyango sonuçlarına göre 6 bilen oldu mu? Büyük ikramiye hangi illerden çıktı?Milli piyango sorgulaması ve kazanan numaralar bu sayfada..1

Herkesi merakla beklediği Milli Piyango Kasım 2015 çekilişi Ankara’da yapıldı.yapıldı. 6 bilen oldu mu? Kazanan numaraların hangileri olduğu ve hangi illerin büyük ikramiyeyi kazandığını aşağıdaki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz. Ayrıca yine aşağıdaki linkte ikramiye kazanıp kazanamadığını öğrenebilmek için milli piyango sonuçları sorgulama ekranı da mevcut…

9 KASIM MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI VE SORGULAMASI İÇİN TIKLAYIN

9 Kasım 2015 Milli Piyango çekilişi bu sefer hangi ile çıkacağı çok merak ediliyordu .9 Kasım Milli Piyango sıralı tam liste büyük ikramiye kazanan kim veya kimler oldu? Milli Piyango sonuçları için yukarıdaki linke tıklamayı unutmayın

MİLLİ PİYANGO HER AYIN 9, 19 VE 29’UNDA ÇEKİLİYOR

Milli Piyango çekilişi yılbaşı özel çekilişi başta olmak üzere; 23 Nisan, 19 Mayıs, 30 Ağustos ve 29 Ekim resmi bayramları ve her ayın 9,19 ve 29’unda çekilmektedir.

milli piyango sonuçları mpi 9 kasım

9 Kasım 2015 günü 2015 yılının 31’inci çekilişi yapılacak.Milyonlarca kişi bugün yapılacak olan millipiyango çekilişi için son biletleri almaya çalışıyor.Bugüne kadar Milli Piyango 113 milyon TL dağıttı.Bu büyük ikramiyelerden 17’si çeyrek biletlere, 5’i yarım biletlere, 8’i de tam biletlere isabet etti.İstatisklere göre genellikle çeyrek bilet daha şanslı gözükmektedir.

MİLLİ PİYANGODA ŞANSLI İL ANKARA

Milli Piyango bileti alanlar genellikle farklı illerden biletler alarak şansını artırmak istiyor. Çekilişlerde Başkent Ankara biletlerinin daha şanslı olduğu gerçeği var.

Milli piyangoda geçtiğimiz son 3 çekilişte Ankara’ya hep bilet isabet etmektedir.Ankara’nın yanı sıra izmir ili ve İstanbul illerindende şanslı biletlerin çıktığını görmekteyiz.

SON 12 ÇEKİLİŞTE HEP ANKARA VAR

Ankara’dan bilet almanın avantajına baktığımızda ise son 12 çekilişte Ankara’ya hep bilet isabet ediyor.3 büyük illerden alınan biletlere ikramiye çıkma olasılığı daha fazla olmaktadır.Millipiyango.gov.tr adresinde son 12 çekilişi sorguladığınızda 12 çekilişte ankara,istanbul,izmir ve bursa olduğunu göreceksiniz.Bu sonuçlara göre Ankara’dan bilet almak en büyük avantaj gibi gözükürken, İstanbul ve İzmir’den bilet almak diğer illere göre daha şanslı gözükmektedir.

MİLLİ PİYANGO BİLETLERİNİ İSTANBUL VE ANKARA’DAN ALIN

Sonuç olarak Milli Piyango’da ikramiye şansınızı artırmak istiyorsanız ve imkanınız varsa biletlerin Ankara’dan almayı tercih ediniz.Eğer Ankara şansınız yoksa ikinci sıradaki tercihiniz İstanbul olsun.Üçüncü tercih olarak ise İzmir ilinden biletler alınız.

Milli Piyango biletleri nerede ve nasıl basılıyor?

Milli Piyango biletlerinin basımı T.C. Merkez Bankası’nın Banknot Matbaasında filigranlı özel para kağıtlarına güvenlik koşulları altında yapılmaktadır. Milli Piyango oyunlarının tüm biletleri Türk Parasını Koruma yasasının güvencesi altındadır.

Milli Piyango bileti satın alırken nelere dikkat edilmeli?

-Milli Piyango İdaresi bayilik ruhsatını (gezici bayilerde yaka kartı) taşıyan ve istenildiğinde ibraz eden kişilerden satın alınması gerekir.
-Biletin arkasında bayi satış mührü bulunmalıdır. Pürüzsüz veya kağıdın örselenmemiş olmasına dikkat edilmelidir.
-Biletin sol alt bölümde bulunan güvenlik numarası iki parmak arasında gezdirildiğinde rakamların kabarık olduğu hissedilmelidir.
-Bilet ışığa tutulduğunda bilet kağıdının dokusu içinde beyaz renkli MP amblemli filigranı vardır.
-Ultraviyole (UV) ışıkta mavi ve açık yeşil renkli parlayan ve kesik çizgiler şeklinde dağılımı bulunan elyaflar (3mm.) bulunmaktadır.
-18 Yaşından küçük olanlar bilet satın alamazlar. Kazanan biletlere ikramiye ödenmesini isteyemezler.

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*