İkinci El Araba Almak İstiyorum Ama

İkinci El Araba Almak İstiyorum Amaikincielotomobilim_banner2

Siz de ‘’İkinci el araba almak istiyorum ama kararsızım, bu konu ile ilgili korkularım var hiç araç almadım, deneyimsizim’ diyenlerden misiniz?  Bizler zaman içerisinde ki tecrübesi ile oluşabilecek aksiliklerden sizleri korumak adına ihtiyaçlarınızı karşılamak ve kurumsallaşmış ama işimize olan güvenimizin vermiş olduğu özveri ile sizlerin araç alış-satışı ve benzeri işlemlerinizde güvendiğiniz bir dost olmak üzere buradayız.ikinci el araba

Bizi biz yapan sıradanlıktan çıkartan özelliklerimizi siz bizimle çalışma başladığınızda zaten sınırsız olduğunun farkına varmaya başlayacaksınız ama biz dilimizin döndüğünce ve kelimelerimizin yettiğince sizler ile paylaşmak isteriz.

Siz aracınızı almaya karar verdikten sonra internet sitesi üzerinden bizlere ulaşabileceğiniz gibi İstanbul Büyükçekmece, İstanbul Beylikdüzü ve Adana Merkez olmak üzere üç adet şubemizde de bizler ile iletişme geçebilirsiniz.

Bizlere ulaştığınız andan itibaren sizlere;

  • Almak istediğiniz arabaya ayırabileceğiniz bütçe
  • Almak istediğiniz marka
  • Almak istediğiniz model sorularını soracağız.

Siz karar verdikten sonra, sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacak seçenekler arasından uygun olanını ortaklaşa karar veriyoruz. Belirlediğimiz taşıt üzerinden sizlerin içini rahatlatmak adına bu işi yapmak için belgelendirilmiş uzman kadromuz tarafından taşıtınız için ekspertiz hizmeti sunabiliyoruz.

Satın almaya karar verdiğiniz ve ekspertiz kararını çıkan aracınız için; kredi kullanmanız gerekmekte ise sizler için kredi kullanım ayrıcalığı yardımımızı da siz ofisimizde bizler ile araç hakkında sohbet ederken gerçekleştirebiliyoruz.

Aracı almaya karar verdim ama birkaç değişiklik yapmak isterim dediğiniz noktada firmamıza özel olan bakım onarım ve araç iç/dış kuaför, temizlik işlemleri de bünyemizde bulunan bölümlerimiz de sizler için hizmete hazır.

Bu kadar özellik yeter tercih etmem için dediğiniz noktada çoğu firmanın dile getirmeye bile cesaret edemediği ikinci elde araç garantisi ile aldığınız araç ile yaşayabileceğiniz sorun sayısını sıfıra indiriyoruz.

Sizin içiniz rahat ettiği ve sorunları sıfırladığımız noktada noter üzerinden satış işlemleri ile ilgili de işinde başarılarını yaptığı işler ile kanıtlamış olan ekibimiz tamamlıyor. Siz sadece bakmak için geldim dediğiniz bayilerimize zamanın çok değerli olduğu günümüzde çok kısa bir sürede:

Ödeme ile ilgili bütün sorunlar halledilmiş ve ödeme tabloları hazırlanmış,

Kontrolleri ve satış işlemleri tamamlanmış

Araç ile ilgili istediğiniz düzenlemeler yapılmış

Bir şekilde aracınız ile bize sizlere hizmet etmenin vermiş olmanın verdiği gülümseme ile bir dahaki araç satışımızda görüşmüş olmak üzere veda etmiş olacaksınız.

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*