Vertu Signature Touch Dünya’nın En Pahalı Cep Telefonu!

Vertu Signature Touch Dünya’nın En Pahalı Cep Telefonu!

vertu

Sizce Galaxy S5 veya iPhone 5 pahalı mı? Bu telefonlara pahalı diyorsanız Vertu Signature Touch’u görmemişsiniz demektir. Çünkü bu telefonun değeri 23.500 tl civarı.

Bu telefon neden bu kadar pahalı diye düşünüyor gibisiniz. Çünkü bu telefon el yapımı olarak titanyum, safir ve deri malzemelerden yapılmış. Bunun yanında telefona gelen aramalar kriptolu (şifrelenmiş başka bir cihazla dinlenemez.). Ayrıca çok iyi bir teknik servis sunuyor. Sanki sürekli yanınızdaymış gibi telefonu hemen alıp çok kısa bir sürede tamir edip geri getiriyorlar.

Teknik özelliklere geldiğimizde Quad-Core Qualcomm Snapdragon 2.3GHz gücünden yararlanan bir işlemci. Yazılımsal olarak ise Android Kitkat 4.4’e sahip. Hafıza olarakta 64 GB depolama alanına sahip. Ayrıca kablosuz şarj özelliğini de içeriyor. İnternete ise 4G hızında bağlanıyor ve Dünya üzerindeki çoğu 4G ağını kullanabilmesi de önemli bir özellik. Ekran boyutları ise 4.7 inç büyüklüğünde 473 dpi ve 1080p HD çözünürlükte ekrana sahip. Ayrıca ekranı ile beraber toplam boyut 5.1 inç ve burada kullanılan malzeme 118 karat safir.

Vertu Signature Touch bu ay içinde Vertu’nun resmi sitesinde tüm Dünya’ya satışa sunulacak. Peki sizce bu kadar yüksek teknik özelliklere ve pahalı malzemelerden yapılmış dış kaplamaya ayrıca güvenli iletişim sunan kripto özelliğine sahip bu telefona 23.500 tl verilir mi?

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*